Päätin vielä yhden postauksen tehdä liittyen ruokaan, mitä ostettiin kaupasta Koreassa. Syötiin yleensä ennen ku mentiin nukkumaan :P Kaikkea en ihan kuvannut, mutta ensimmäisen viikon ostoksista suurimman osan.

IMG_7012.jpg

Olihan sitä tietenkin pakko koittaa, kun kaikissa korealaisissa draamoissakin. Eli siis purkki ramyeonia, eli nuudeleja. :) Tota merkkiä on saanut joskus aikaisemmin myös suomesta Citymarketeista, mutta ei enää T_T

IMG_7013.jpg

Toi ylin Chokopai = suklaa keksi oli ihan älyttömän hyvää. 2 pehmeen keksin välissä vaahtokarkkimaista mönjää <3 Oisin voinu syödä noit vaik kuinka paljo.

Sit tietenkin pepperoja, ostettiin myös tavallisen makuisia, mutta vähän muitakin. Tää maku oli tosi hyvää, maku tais olla joku White Cookie. Ja vaikka Koreassa oltiin, niin mun oli pakko maistaa Hershey'siä. Omnomnom....

IMG_7019.jpg

Nuudelin näköinen paketti sisälsi tosiaankin nuudelin näköistä juttua, mutta idea oli, että paketti avattiin, laitettin mausteet sekaan, pidettiin paketin suusta kiinni ja murskattiin 'nuudelit' ja sekoitettiin mausteet sekaan. Oli hyvää :)

Katkarapu snackseja. :P

IMG_7020.jpg

Ehkä yks odottamistani asioista koreassa. Banaanimaito. Niin hyväää ._. 

IMG_7149.jpg

Näin mein metroasemalla yhen kahvilan? tiskissä B2ST vitamiinivesiä, ja mun oli pakko ostaa. Myyjä onneks tajus, että ostan just Beastin takia, niin kysy kenet haluan. Minä kun en Korealaisia nimiä nähtävästi osaa lainkaan lausua, niin pienten ongelmien jälkeen sain toivomani Junhyungin viimeinkin :D Toi maistu mustikalle. 

IMG_7150.jpg

Ihan älyttömän hyviä karkkeja :)

IMG_7154.jpg

Mansikka maito. Hyvää oli, mutta banaani maito on parempaa. Kokeiltii myös meloni maitoa, mut se ei maistunu mitenkään erikoiselle.

IMG_7526.jpg

Vaikka kuva näyttääkin, että noi olis mauttomia, niin ne oli oikeastaan aikas hyviä :)

IMG_7527.jpgIMG_7528.jpgIMG_7529.jpgIMG_7525.jpg

Näät oli kans jotain niiiiin hyvää. Ja pehmeitä :D

IMG_7619.jpgIMG_7620.jpg

Näitä me syötiin oikeestaan aikas paljonkin. Mä tykkäsin paljonkin! Heikki vaan poisti ton merilevän joka kerta :D

IMG_7621.jpg

Vissiinki oli joku maitolimu? Vähän öh makusta.

IMG_7942.jpg

Ei mitään käsitystä mitä tää oli, mut ainakin ihan himputin sitkeetä ja melko mautonta loppujen lopuks.

IMG_7943.jpgIMG_7944.jpg

Pahan makunen jätski :D Sisälsi jotai tyyliin minttupastilleja :D