Keskiviikoksi oltiin sovittu, että tapaamme Serimin. Hän lupasi viedä meidät syömään bulgogia ja joitan lihaa, kuten itse ilmaisin asian.
Serim otti mukaansa ystävänsä Jennyn, joka osasi paljon paremmin englantia. Jenny ja Serim tilasivat puolestamme Bulgogia ja Galbia. Eli kahta erilaista lihaa.
He tilasivat meille myös tofu muhennosta? Joka oli hyvää :)
Syötyämme Serim ja Jenny ehdottivat, että menisimme syömään Patbingsua, josta olimme aikaisemmin puhuneet. Matkalla näimme hieman erikoisemman miehen, joka mainosti jotain kahvilaa. Höpisimme miehestä jotain ja Serim usutti meidät yhteiskuvaan miehen kanssa :D
Yllätyimme nähdessämme Marimekon liikkeen. Meillä ei oikeastaan ollut mitään tietoa missä me oltiin :D Jos tytöt olisivat jättäneet meidät keskenämme alueelle, olisi hieman kestänyt, että olisimme löytäneet itsemme edes metrolle. Voisi melkeinpä sanoa, ettemme olleet ihan kartalla :D
Redbean Patbingsu, tai ainakin niin ymmärsimme :D Annos oli oikeastaan melko valtava jopa meidän neljän syötäväksi. Ja leipä mikälie oli erittäin hyvää ja makeaa.
Tilanteessa oli hieman myös huvittavaa, kun Patbingsussa on jotain maitoperäistä, niin laktoosi-intoleranssini takia jouduin ottamaan laktoosi-pillereitä, Serim kysyi huolestuneena, että olenko kipeä kun joudun ottamaan jotain pillereitä.
Syötyämme kerroimme, että aioimme mennä seuraavaksi Namsan tornille. Tytöt olivat ystävällisiä ja päättivät saattaa meidät sinne.
Joten etsimme *läheisimmän* bussi pysäkin.
Bussilla pääsi melko ylös asti, muttei kuitenkaan ihan huipulle asti. Tytöt saattoivat meidät siihen asti, kun bussi pysähtyi. Me hyppäsimme pois bussista ja tytöt jatkoivat bussilla takaisin alas.
Kävelyä riitti vielä hieman.
Namsan towerin juurella oli puisto alue? jossa juuri sopivasti alkoi jokin näytös.
Näytös oli todella hieno.
Siinähän se torni sitten olikin :D
Siellä oli paaaaaaljon lukkoja :D
Namsan towerin jälkeen lähdimme bussilla ja päädyimme taas kerran Myeondongille kiertelemään.
Ei mitään tietoa mitä toi oikeasti oli, mutta ihan hyvää oli :D
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.